En kreativ konferens på Asphyttan Metta House

Här erbjuds en plats där företag kan spendera en dag, eller ett par, åt att yoga och meditera, kreativa workshops, njuta av vällagad vegetarisk mat och att faktiskt hänga och lära känna sina kollegor.
Asphyttan Metta House erbjuder en plats där företag kan spendera en dag, eller ett par, åt att yoga och meditera, genomföra utmanande och kreativa workshops (som faciliteras av Philippa och andra värdar), njuta av vällagade vegetariska måltider och ha tid åt att faktiskt hänga och lära känna sina kollegor - utan alkohol eller ängslan.

Konferenserna kommer att skräddarsys för att passa respektive företags behov och målbild - med avsikten att erbjuda en upplevelse olik någon annan.

Driften: Konferensen kommer att skötas av Philippa och Simon som kommer att hosta, laga mat, städa, moderera workshops och ta med gänget på utflykter i närområdet.
Språk: Engelska eller svenska (beroende på team)

Storlek på gruppen
• Endagskonferenser: Mellan 15 och 45 personer.
• Konferens med övernattning: Mellan 10 och 30 personer.

Exempel på konferens upplägg
Endagskonferenser - Ni anländer på morgonen. Vi börjar med en lätt frukost, under tiden genomför vi en kort "check-in" (där deltagare uttrycker sina förväntningar för dagen), som följs av en 60 min yoga klass och sen kör vi igång dagens första kreativa workshop-session (modereras av Philippa). Vi tar en break, för att njuta av en hemlagad vegetarisk måltid. När matkoman har lagt sig kör vi igång dagens andra kreativa workshop (modereras av Philippa). Dagen avslutas med en kort meditationssittning, och därefter en "check-out" (där deltagarna delar med sig av sina upplevelser av dagen, vad de lärt sig och hur de kommer att tillämpa dem i framtiden).

Konferens med övernattning - upplägget för denna är likt den för endagskonferenser, skillnaden är att deltagarna sover över (i dubbelrum och flerbäddsrum), erbjuds frivilliga meditationssittningar (morgon och kväll), ges tre hemlagade vegetariska måltider/dag, har tillgång till Spa-delen (erbjuds möjligheten till att boka behandlingar, ex. massage), får delta i 1-2 yoga klasser och ges möjligheten att nyttja kreativa utrymmen som konststudion.

För att få ut så mycket av konferensen som möjligt, erbjuder vi möjligheten till ett villkorslöst konsultationsmöte - för att få en förståelse för företagets mål och behov. Med det som underlag kan vi skräddarsy ett innehåll, med ett optimerat schema. Normalt brukar Philippa fungera som kreativ moderator, så att hela teamet kan samarbeta - vilket skänker en högre engagemangsgrad. Philippa har en lång erfarenhet av att utforma och leda workshops i hennes roll som Creative planner på ett flertal kreativa byråer.

Priser Retreat & Konferens:
• Kontakta Philippa på 0703-751627 eller info@asphyttanmettahouse.se för mer information och för att boka in ett kostnadsfritt möte.
INFO
Plats
Namn
Asphyttan Metta House
Adress
ASPHYTTAN
133
682 92 Filipstad
Kommun: Filipstad
Asphyttan Metta House
Tillbaka
Filipstad
Besök hemsida