Lov i Filipstad

JULLOVSUTMANINGAR

Delta i utmaningar, lägg upp en bild från din genomförda utmaning på Instagram och var med och tävla om presentkort från Svensk Handel Filipstad! Tagga bilden med #visitfilipstad och #lovifilipstad för att vara med och tävla. Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt inlägg.

Målet är att få barn och ungdomar att vara utomhus och aktivera sig under lovet. Kanske är det du som förälder som läser detta?
Inspirera din familj och gör något roligt tillsammans!

Håll koll här och på Instagram för utmaningar - man vet aldrig när en ny utmaning kan dyka upp...
Utmaning nr. 4: Bygg en snöskulptur

Det ligger snö på backen! Vad gör man då? Man går ut och bygger snöskulpturer så klart! Snögubbar, snölyktor, snöänglar eller varför inte ett snölejon? Bara fantasin sätter gränser!

Skulptera, fota eller filma och tagga ditt inlägg eller story!


Utmaning nr. 3: Stadsbingo

Ta dig ut i staden med sambon, barnen eller syskonskaran. Tävla mot varandra om att få bingo först - individuellt eller i lag! 
Ett perfekt sätt att bekanta sig med vår stads historia och samtidigt röra på sig.

Bingobrickan finns att ladda ner. Du kan använda den i telefonen eller skriva ut den själv. Du hittar bingobrickan här.

Utmaning nr. 2: Juldans

Vi vill se er skaka loss!

Juldansa runt granen, med lillasyster, i köket eller varför inte runt lyktstoplen på gatan? Dansa hur du vill, var du vill och till vilken musik du vill!

Tagga ditt inlägg eller story med #visitfilipstad och #lovifilipstad för att vara med och tävla om presentkort från Svensk Handel Filipstad.


Utmaning nr. 1: Naturbingo

Ta dig ut i naturen med sambon, barnen eller syskonskaran. Tävla mot varandra om att få bingo först - individuellt eller i lag!
Ett perfekt sätt att bekanta sig med naturen och samtidigt röra på sig.

 

Bingobrickan finns att ladda ner. Du kan använda den i telefonen eller skriva ut den själv. Du hittar bingobrickan här.

Tips! Du kan självklart skapa ditt eget naturbingo utan att ladda ner eller skriva ut något. Byt ut bingoinnehållet för att det ska passa just dig och din familj, eller rita bingobrickan som den är på papper. 

Lycka till!