Lov i Filipstad

Påsklovskortet #lovifilipstad 

Under påsklovet finns det chans att vara med i utlottningen och vinna presentkort från Svensk Handel Filipstad! Genomför minst tre av aktiviteterna på checklistan och lämna in ditt kort med namn och kontaktuppgifter på angiven plats nedan.

För en extra chans att vinna? Lägg ut din aktivitet på Instagram med #lovifilipstad. Kom ihåg att du behöver ha ett öppet konto för att vi ska kunna se!

Påsklovskortet finns här att ladda ner online för egen utskrift. Du kan även fr.o.m. 31/3 hämta ett sportlovskort vid ingången till biblioteket eller på Fritidsbanken. 

Inlämning:

  • Fritidsbanken
  • Brevlådan i ingången till Filipstads biblioteket (första ingången, vid hyllan med infomaterial)
  • Om du vill lämna in ditt bidrag digitalt skickar du sportlovskortet eller ett foto på kortet till turism@filipstad.se.

Inlämning ska ske senast onsdag 14/4.

Efter lovets slut lottas vinnare bland de som utfört minst tre aktiviteter! Lycka till och kör hårt!

Fler sportlovsaktiviteter och information om bland annat Active Quiz och Aktiva Filipstad hittar du på Filipstads kommuns påsklovssida. Bingobrickor till natur- och stadsbingo hittar du nedan.

Fritidsbankens öppettider hittar du här.

Stadsbingo

Ta dig ut i staden med sambon, barnen eller syskonskaran. Tävla mot varandra om att få bingo först - individuellt eller i lag! 
Ett perfekt sätt att bekanta sig med vår stads historia och samtidigt röra på sig.

Bingobrickan finns att ladda ner. Du kan använda den i telefonen eller skriva ut den själv. Du hittar bingobrickan här.


Naturbingo

Ta dig ut i naturen med sambon, barnen eller syskonskaran. Tävla mot varandra om att få bingo först - individuellt eller i lag!
Ett perfekt sätt att bekanta sig med naturen och samtidigt röra på sig.

 

Bingobrickan finns att ladda ner. Du kan använda den i telefonen eller skriva ut den själv. Du hittar bingobrickan här.

Tips! Du kan självklart skapa ditt eget naturbingo utan att ladda ner eller skriva ut något. Byt ut bingoinnehållet för att det ska passa just dig och din familj, eller rita bingobrickan som den är på papper. 

Lycka till!