Asphyttan Metta House

Kom och hitta lugnet på Asphyttan Metta House - nära bergslagskanalen och de värmländska skogarna. Här erbjuds boende för alla, kafé, gårdsbutik, spa och möjligheter till yogaretreat och konferens.
Välkomna till Asphyttan Metta House!

Vårt Bed & Breakfast erbjuder något för alla - oavsett om man reser själv, med en nära vän eller är ett stort sällskap som vill boka hela gården. Bo i ett av våra mysiga dubbelrum, i lyxiga Stugan med privat badrum eller i stora Familjerummet med soffgrupp. Alla rum innehåller tv, matbord, mikrovågsugn och kyl och frys. Våra gäster har även möjligheten att boka middag, bastu- och jacuzzibad, massage och behandlingar till en extra kostnad om grupper om minst 4 personer. Dessutom kan gäster hyra längdskidor.

Har du inte besökt Asphyttan tidigare kommer du snart att inse att det finns en hel del att hitta på som att promenera utmed kanalen och till Asphyttans vackra sluss, paddla kajak, vandra, fiska eller åka skridskor och skidor på vinter.

Asphyttan Metta House är också plats för yoga- och mindfulness-retreat och företagskonferenser vid utvalda tider under året.
• Våra retreat ges under 2-3 dagar och arrangeras tillsammans med några av Skandinaviens mest erkända och populära instruktörer. Vårt mål är att ge våra besökare en chans att landa, hitta andningen, återfå sin inre kraft och hitta kreativiteten.
• Våra företagskonferenser ges under 1, 2 eller 3 dagar och skiljer sig en hel del från den traditionella kickoffen. Vi skräddarsyr ett paket som bl.a. innehåller yogaklasser, vegetariska måltider, kreativa workshops och möjlighet till meditation. Vi vill ge de företag som gästar oss energi, kreativitet och utrymme att umgås på riktigt med sina kollegor.


Priser Retreat & Konferens:
• Kontakta Philippa på 0703-751627 eller info@asphyttanmettahouse.se för mer information och för att boka in ett kostnadsfritt möte.
Öppettider
INFO
Plats
Boendet är öppet året om.
Namn
Asphyttan Metta House
Adress
ASPHYTTAN
133
682 92 Filipstad
Kommun: Filipstad
Asphyttan Metta House
Tillbaka
Filipstad
Besök hemsida Boka här
Kanot
Natur
Cafe
Gårdsbutik

Priser

Pristyp: Dubbelrum med privat badrum person/natt
Pris: 500 kr
Beskrivning:
Minst 2 personer
Pristyp: Dubbelrum med delat badrum person/natt
Pris: 500 kr
Beskrivning:
1-2 personer. Även husdjursvänligt vid förfrågan.
Pristyp: Familjerum med delat badrum person/natt
Pris: 400 kr
Beskrivning:
3-6 personer
Pristyp: Jacuzzi och bastu
Pris: 200 kr
Beskrivning:
Priset är per person, 2h, minst 4 personer.