Gammelkroppa restaurang

Gammelkroppa erbjuder gammaldags rätter och tillagningsmetoder dock utan att göra avkall på förnyelse och förändring av de traditionella recepten för att skapa nya upplevelser.
På dagen fungerar köket och restaurangen som en kantinmatsal som serverar modern husmanskost åt studenter, kursdeltagare, konferensgäster och tillfälliga besökare. På kvällarna serveras middagar och avsmakningsmenyer utifrån gästernas önskemål.

Gammelkroppa erbjuder gammaldags rätter och tillagningsmetoder dock utan att göra avkall på förnyelse och förändring av de traditionella recepten för att skapa nya upplevelser, som ger igenkänningens trygghet.
Värmland är fullt av fantastiska råvaror som fisk, vilt, grönsaker och tamboskap. Med rätt behandling förvandlas dem till minnesvärda måltider. Gemmelkroppa jobbar ständigt med att komma närmare råvaruproduktionen, närmare ursprunget och att följa årstidernas växlingar. Lokala produkter är viktigt. Med en igenkännande producent blir det kvalitet, etik och naturvänliga metoder. Naturligtvis hämtar vi även inspiration från andra miljöer och kulturer.

Välkommen till Gammelkroppa.

Caterings och specialarrangemang enl. överenskommelse.
Öppettider
INFO
Plats
Drop in
Arrangör
Gammelkroppa skogsskola & konferens
Gammelkroppavägen
682 92 Filipstad
info@gammelkroppa.se
Namn
Gammelkroppa skogsskola och konferens
Adress
Gammalkroppa
682 92 Filipstad
Kommun: Filipstad
Beskrivning
Mitt i den Värmländska skogen vid vildmarkssjön Yngens utlopp ligger Gammelkroppa. Sedan urminnes tider har man här framställt järn. Här fanns vattenkraft och skog för framställning av kol till hyttan. Idag bedrivs skoglig utbildning och konferensverksamhet i Gammelkroppa.
Vägbeskrivning
Fr Filipstad kör Rv 26, ca 2 km mot Ludvika, sväng höger vid skylt Gammelkroppa. Följ vägen. I Gammelkroppa ligger Gammelkroppa skogsskola & Konferens på höger sida
Tillbaka
Filipstad
Besök hemsida
Lunch
Restaurang