Vildmarksäventyr i Filipstad

Spännande vildmarksäventyr. Guldvaska, vildmarksfiska eller hyr en egen ö.
Guldvaskning:
Förbokning gäller. Pris vuxna 250:-, barn mellan 7-12 år 150:-(barn under 7 år vaskar med en vuxen)
Tag med stövlar och oömma kläder. Möt upp på Utpostens café , därifrån bär det iväg ut i skogen till en bäck där guldgrävaren Willy "Gruvfogden" Lif med många års erfarenhet lär dig vaska och stillar alla dina nyfikna frågor.

Vildmarksfiske
I Östra Värmland upplever du sportfiske i olika miljöer. Allt från att fiska efter "storgäddan" till spinnfiske efter gös en sen sommarkväll eller att smyga längst en bäck för att fånga en vild öring.
På ett fiskekort har du tillgång till 46 sjöar och utöver det åtskilliga mil rinnande vatten. Naturen präglas av skogs och vildmarksmiljö. De vanligaste fiskarterna är gädda, abborre och öring. Här finns också storvuxen gös, Braxen, den välkända Gullspångslaxen. Detta och mycket mer finner du i denna del av Värmland.
Fiskekort köper du från 30:-/dygn till 150:- för put and take. Båt med motor 250.-/dygn+bensin.

Hyr en ö! för en dag eller helg. Grundpris 500:-
Erhåll karta el. koordinater och ta dig dit själv eller hyr kanot eller båt av arrangören eller så gör du upp om transport till ön. Ring eller maila och diskutera dina önskemål.
Lev Robinson på en öde ö. Övernatta i tält eller sov i hängmattor, fiska, bada, utforska ön eller bara koppla av och meditera.
Vill du hyra båt med motor kostar det 250:-/dygn+bensin.

Information om älg och bäversafari får du av arrangören på Utpostens café. Om de inte har någon guide tillgänglig får du all information av dem för att på egen hand försöka hitta och se både älg och bäver.
INFO
Plats
Öppettider
Arrangör
Utpostens Guldvaskning och Äventyr
Storhöjden 1
682 34 Filipstad
utpostenscafe@gmail.com
Namn
Utpostens café Storhöjden
Adress
Utpostens cafe
storhöjden
682 34 Filipstad
Kommun: Filipstad
Bengt-Olof Löf
Bokning krävs
Tillbaka
Besök hemsida
Bada
Bäversafari
Djur
Fiske
Guldvaskning
Natur
Safari
Ställplats
Äventyr